RESULTAT TJATARE!!!!!

Det var 2 Hemma matcher för BKSalem. Då börjar vi med Visby matchen med 215 personer på läktarna med tifon.
Ja, så kunde det iallafall varit om ni alla hade kommit :D..

Ok! Matchen inleddes med ett härligt försvar och anfallsspel, det var med bra vilja och fart vi hade men ändå hade vi lite otur sköt i ribban och stolpen ett flertal gånger.
efter 15 minuter stod det 10 - 10, och under de senaste minuterna hinner vi dra ifrån till 11 - 15.
Andra halvleken gjorde våran "nya" målvakt comeback! och Visby fick sitt första mål i andra halvlek efter 16.07.
i andra halvlek drar vi ifrån och Visby hinner bara göra 6 mål under andra halvleken medans vi hinner göra 16, och såklart den legendariska Winberg fixar 2x 2 minutare på 2 av Visbys spelare och ett rött kort.
Slutresultat: Visby 17 - Salem 31

Efter den matchen var våra supportar så ivriga så att de ville betala allt vi rörde så vi gick ner och partaja lite på Filino.
Och det var nog champagnen som gjorde så att vi var lite sega i inledningen av denna match.
Upsala tog ledningen med 4 mål men vi kom sakta men säkert ikapp. (finns ingenting att säga om första halva, vi spelade inte så bra) Halvtid 14 - 14
I andra halvlek vinglade spelet fram och tillbaka vi tog skit lägen och kastade bort för många bollar, men sen kommer såklart den legendariska Winberg och fixar en 2 minuterare åt upsala och får straff med sig och då vänder spelet, även andra matchen slutade med vinst, Salem 29 - Upsala 22